Ruusukuvioinen vintagehaori #21

Osta tämä
  • 110,00 €

Kermanvalkoinen, solmuvärjätty haori, jossa on näyttäviä oransseja ruusuja värien ystävälle. Valkoiseen vuorikankaaseen on kuvattu suuria kukkia.


Materiaaliarvio: päällikangas silkkiä ja vuori tekosilkkiä. Käsintehdyt vintagevaatteet saapuvat liikkeeseen ilman tuotetietoja, ja materiaaliarvio tehdään aistinvaraisesti ja erilaisin testein.


Leveys 61, pituus 80. Kokoarvio M-L, mutta vertaa mittoja sopivaksi tietämääsi väljään vaatteeseen.


Haori ei ole tarkoitettu menemään edestä täysin kiinni. Se sopii hienosti juhlavaan mutta myös arkisempaan kerrospukeutumiseen esimerkiksi mekon, T-paidan tai villapaidan päälle. Haoria voi käyttää myös kääntötakkina, jolloin sisävuorin kuvioitu kangas tulee näkyviin. Voimme halutessasi liittää haoriin suloiset solmimisnauhat (12€), joilla sen saa sidottua edestä sopivan väljästi kiinni.


Tabin kuntoluokka: 3. Haorin oikeassa etupaneelissa ja oikeassa hihassa on pieni tumma täplä. Haorissa ei ole muita havaittavia vikoja, ja se on yleisesti erinomaisessa kunnossa.


Tabin kuntoluokat:

1= Täysin virheetön käytetty tai käyttämättömältä vaikuttava vintage-kimono

2= Pieniä virheitä, joiden löytäminen vaatii tarkkaa tutkimista, mutta jotka eivät näy vaatetta käytettäessä, esimerkiksi tahra vuorikankaassa tai tuhkan polttama läpimitaltaan korkeintaan 2 mm reikä

3= Hyväkuntoinen kimono, jossa on pieniä tahroja tai ratkeamia tai muita pikkuvikoja

4= Kimono, joka on parhaimmillaan puhdistamisen ja/tai korjaamisen jälkeen

5= Kimono, joka vaatii paljon rakkautta ja ehkä tuunaamista.


Haoreille suositellaan kemiallista pesua.