Solmuvärjätty vintagehaori

Osta tämä
  • 90,00 €

Iloisenvärinen vintagehaori eli kimonojakku silkistä! Kauniit solmuvärjätyt yksityiskohdat ja räiskyvänpunainen kangas. Leveys 59, pituus 80. Kokoarvio M, mutta vertaa mittoja sopivaksi tietämääsi väljään vaatteeseen.


Huomaathan, että kimonojakku ei mene edestä täysin kiinni, jotta sen alta voisi näkyä juhlapuvun kangas. Haoria voi käyttää myös kääntötakkina, jolloin sisävuorin kuvioitu kangas tulee näkyviin. Luonnonkuituinen haori on loistava lisä myös arkisempaan kerrospukeutumiseen.


Naisten kimonoissa on lähes aina kainalosta hieman auki jätetty sivusauma, niin myös tässä haorissa.


Tabin kuntoluokka: 1

Tabin kuntoluokat:

1= Täysin virheetön käytetty tai käyttämättömältä vaikuttava vintage-kimono

2= Pieniä virheitä, joiden löytäminen vaatii tarkkaa tutkimista, mutta jotka eivät näy vaatetta käytettäessä, esimerkiksi tahra vuorikankaassa tai läpimitaltaan korkeintaan 2 mm reikä

3= Hyväkuntoinen kimono, jossa on pieniä tahroja tai ratkeamia tai muita pikkuvikoja

4= Kimono, joka on parhaimmillaan puhdistamisen ja/tai korjaamisen jälkeen

5= Kimono, joka vaatii paljon rakkautta ja ehkä tuunaamista.


Kimonon hoito-ohje: Silkkikimono on joskus mahdollista pestä varovasti käsin viileässä vedessä silkinpesuun tarkoitetulla aineella. Testaa aina värien pitävyys huomaamattomassa kohdassa ennen vesipesua. Kemiallinen pesu on kuitenkin aina varmin. Jos kimonossa on kirjailuja, eri materiaalista tehty vuori tai kultapainatus, se kannattaa viedä varovaiseen kemialliseen pesuun. Pesun jälkeen kimono tarvitsee silittämisen, mutta se siliää hyvin helposti.