Kirjailtu haori

Osta tämä
  • 90,00 €

Kirjailtu haori eli kimonojakku. Upeat pikkutarkat yksityiskohdat ja arvokas silkkinen kangas varmistavat, että tämä juhlava jakku herättää mielenkiintoa harkituilla ulkonäöllään. Leveys 61 senttiä, pituus 79. Kokoarvio S-M, mutta vertaa mittoja sopivaksi tietämääsi väljään vaatteeseen.

Huomaathan, että tämä on vaatteiden päälle asetettava jakku, eikä sitä ole suunniteltu menemään kiinni edestä, jotta allaoleva kangas näkyisi myös.

Naisten kimonoissa on lähes aina kainalosta hieman auki jätetty sivusauma, samoin on tässä haorissa.

Tabin kuntoluokka: 1


Tabin kuntoluokat:

1= Täysin virheetön käytetty tai käyttämättömältä vaikuttava vintage-kimono

2= Pieniä virheitä, joiden löytäminen vaatii tarkkaa tutkimista, mutta jotka eivät näy vaatetta käytettäessä, esimerkiksi tahra vuorikankaassa tai läpimitaltaan korkeintaan 2 mm reikä

3= Hyväkuntoinen kimono, jossa on pieniä tahroja tai ratkeamia tai muita pikkuvikoja

4= Kimono, joka on parhaimmillaan puhdistamisen ja/tai korjaamisen jälkeen

5= Kimono, joka vaatii paljon rakkautta ja ehkä tuunaamista.


Kimonon hoito-ohje: Silkkikimono on joskus mahdollista pestä varovasti käsin viileässä vedessä silkinpesuun tarkoitetulla aineella. Testaa aina värien pitävyys huomaamattomassa kohdassa ennen vesipesua. Kemiallinen pesu on kuitenkin aina varmin. Jos kimonossa on kirjailuja, eri materiaalista tehty vuori tai kultapainatus, se kannattaa viedä varovaiseen kemialliseen pesuun. Pesun jälkeen kimono tarvitsee silittämisen, mutta se siliää hyvin helposti.